Aquest és un blog col·lectiu del grup de 2n de PQPI de l'IES Damià Huguet. Hi trobareu les activitats més interessants que feim, els nostres blogs personals i els comentaris. Au, a fer feina! Membres: Maritere, David, Lupe, Monika, Míriam, Mauricio, Jaume i Joan. La profe: Antònia
dijous, 4 de març del 2010
PITA GREGA...Mmmmmm, tot un plaer mediterrani...
PITA GREGA: Si volem capturar el gust autèntic d'una pita i recordar un viatge a Grècia o a un gran restaurant grec, és en les espècies que el trobarem. El pimentó dolç proporciona un toc original grec i també el "polvo zumaque". Les pitas poden ser de formatge i verdures, però també s'hi pot afegir carn de pollastre, de porc, de xot i, fins i tot, d'hamburguesa.
Pa de pita
Oli d' oliva
Carn a la teva selecció
Zumaque en pols o pimentó dolç
Sal marina
Pebre negre
Ceba en rodanxes fines
Domàtiga, rondanxes fines
Tzatziki o salsa de iogurt grec, picant o la que sigui
Paper de cera, quadres de paper encerat o de carnisser Opcional: papates fregides
Aquí teniu els passos a seguir!!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada