dijous, 4 de març del 2010

PITA GREGA...Mmmmmm, tot un plaer mediterrani...

   

PITA GREGA: Si volem capturar el gust autèntic d'una pita i recordar un viatge a Grècia o a un gran restaurant grec, és en les espècies que el trobarem. El pimentó dolç proporciona un toc original grec i també el "polvo zumaque". Les pitas poden ser de formatge i verdures, però també s'hi pot afegir carn de pollastre, de porc, de xot i, fins i tot, d'hamburguesa.








Pa de pita


Oli d' oliva


Carn a la teva selecció


Zumaque en pols o pimentó dolç


Sal marina


Pebre negre


Ceba en rodanxes fines


Domàtiga, rondanxes fines


Tzatziki o salsa de iogurt grec, picant o la que sigui

Paper de cera, quadres de paper encerat o de carnisser Opcional: papates fregides

Aquí teniu els passos a seguir!!!







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada