Alguna vegada has tengut dubtes sobre la teva orientació sexual?

A tu jove, que surts per fer el viatge cap a Ítaca...


Quan surts per fer el viatge cap a Ítaca,
has de pregar que el camí sigui llarg,
ple d’aventures, ple de coneixences.
Has de pregar que el camí sigui llarg,
que siguin moltes les matinades
que entraràs en un port que els teus ulls ignoraven,
i vagis a ciutats per aprendre dels que saben.
Tingues sempre al cor la idea d’Ítaca.
Has d’arribar-hi, és el teu destí,
però no forcis gens la travessia.
És preferible que duri molts anys,
que siguis vell quan fondegis l’illa,
ric de tot el que hauràs guanyat fent el camí,
sense esperar que et doni més riqueses.
Ítaca t’ha donat el bell viatge,
sense ella no hauries sortit.
I si la trobes pobra, no és que Ítaca
t’hagi enganyat. Savi, com bé t’has fet,
sabràs el que volen dir les Ítaques.
Cançó de Lluis Llach sobre el poema de Kavafis

dijous, 4 de març del 2010

PITA GREGA...Mmmmmm, tot un plaer mediterrani...

   

PITA GREGA: Si volem capturar el gust autèntic d'una pita i recordar un viatge a Grècia o a un gran restaurant grec, és en les espècies que el trobarem. El pimentó dolç proporciona un toc original grec i també el "polvo zumaque". Les pitas poden ser de formatge i verdures, però també s'hi pot afegir carn de pollastre, de porc, de xot i, fins i tot, d'hamburguesa.








Pa de pita


Oli d' oliva


Carn a la teva selecció


Zumaque en pols o pimentó dolç


Sal marina


Pebre negre


Ceba en rodanxes fines


Domàtiga, rondanxes fines


Tzatziki o salsa de iogurt grec, picant o la que sigui

Paper de cera, quadres de paper encerat o de carnisser Opcional: papates fregides

Aquí teniu els passos a seguir!!!







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada